موارد زير فهرستي از اثرات ناخوشايند مصرف زياد اين دو ماده مضر، بر سلامت است...
محققان ميگويند قندها ميتواند بسيار مضرتر از چربيها باشد.
چربيهاي غذايي برخلاف آنچه فکر ميکنيم منشا چاقي و ابتلا به امراضي نظير ناراحتيهاي قلبيعروقي و بيماريهاي حاد نيست بلکه در حقيقت قندها مسببان اصلي هستند.
در واقع قندها بر انسولين تاثير ميگذارد. قندها ميزان انسولين را افزايش داده و سبب بروز ديابت ميشوند. در ضمن قند فعاليت کبد را نيز افزايش ميدهد و ميتواند خطر ابتلا به بيماري آلزايمر، برخي سرطانها و بيماريهاي حاد را افزايش دهد. دلايل علمي زيادي وجود دارد که اثرات مضر مصرف زياد قند و شکر را بر سلامت انسان نشان مي دهد. بسياري از اين شواهد، علمي و اثبات شده هستند و ترديدي درباره آن ها وجود ندارد. موارد زير فهرستي از اثرات ناخوشايند مصرف زياد اين دو ماده مضر، بر سلامت است:
دستگاه ايمني بدن را تضعيف ميکنند، در نتيجه دفاع بدن را در مقابل ميکروب ها و عوامل بيماري زا
کاهش مي دهند.
خطر بيماري قلبي را افزايش ميدهند.
تري گليسريد خون را بالا ميبرند.
کلسترول بد خون (LDL) و کل کلسترول را افزايش ميدهند.
کلسترول خوب خون (HDL) را پايين ميآورند.
در جذب کلسيم و منيزيم تداخل ايجاد ميکنند.
در ايجاد استئوپروز (پوکي استخوان) نقش دارند.
قند خون را بالا ميبرند، در نتيجه در ابتلا به ديابت موثرند.
باعث ابتلا به چاقي ميشوند.
موجب پوسيدگي دندان ها مي شوند.
بيماري هاي لثه را بدتر ميکنند.
ترشح اسيد معده را افزايش مي دهند.
خطر بيماري هاي التهابي روده را افزايش مي دهند.
با کمبود مس در بدن ارتباط دارند.
احتمال چسبندگي پلاکت هاي خون به يکديگر را بالا ميبرند.
با احتمال افزايش فشار خون، ارتباط جدي دارند.
بر کار کليه ها تاثير نامطلوبي دارند، در نتيجه باعث باقي ماندن مايعات اضافي (ادم) در بدن ميشوند.
از علل ايجاد آلرژي غذايي هستند.
سرعت تشکيل راديکال هاي آزاد در خون را افزايش مي دهند.
ميزان چربي کبد را افزايش مي دهند.
با حالاتي مثل افسردگي، سردرد(ميگرني)، اضطراب، اختلال تمرکز و بيش فعالي، خصوصا در کودکان ارتباط دارند و مقدار آدرنالين خون کودکان (مرتبط با اضطراب) را بالا ميبرند.
حملات افت قند خون را موجب ميشوند.
غذاي اصلي سلولهاي سرطاني در بدن هستند. هر کدام از موارد بالا، حاصل سالها تحقيقات پزشکي گوناگون است که قصد دارند باعث تغيير رفتار هر کدام از ما، براي حفظ سلامت مان شوند.
محققان ميگويند قندها ميتواند بسيار مضرتر از چربيها باشد.
چربيهاي غذايي برخلاف آنچه فکر ميکنيم منشا چاقي و ابتلا به امراضي نظير ناراحتيهاي قلبيعروقي و بيماريهاي حاد نيست بلکه در حقيقت قندها مسببان اصلي هستند.
در واقع قندها بر انسولين تاثير ميگذارد. قندها ميزان انسولين را افزايش داده و سبب بروز ديابت ميشوند. در ضمن قند فعاليت کبد را نيز افزايش ميدهد و ميتواند خطر ابتلا به بيماري آلزايمر، برخي سرطانها و بيماريهاي حاد را افزايش دهد. دلايل علمي زيادي وجود دارد که اثرات مضر مصرف زياد قند و شکر را بر سلامت انسان نشان مي دهد. بسياري از اين شواهد، علمي و اثبات شده هستند و ترديدي درباره آن ها وجود ندارد. موارد زير فهرستي از اثرات ناخوشايند مصرف زياد اين دو ماده مضر، بر سلامت است:
دستگاه ايمني بدن را تضعيف ميکنند، در نتيجه دفاع بدن را در مقابل ميکروب ها و عوامل بيماري زا
کاهش مي دهند.
خطر بيماري قلبي را افزايش ميدهند.
تري گليسريد خون را بالا ميبرند.
کلسترول بد خون (LDL) و کل کلسترول را افزايش ميدهند.
کلسترول خوب خون (HDL) را پايين ميآورند.
در جذب کلسيم و منيزيم تداخل ايجاد ميکنند.
در ايجاد استئوپروز (پوکي استخوان) نقش دارند.
قند خون را بالا ميبرند، در نتيجه در ابتلا به ديابت موثرند.
باعث ابتلا به چاقي ميشوند.
موجب پوسيدگي دندان ها مي شوند.
بيماري هاي لثه را بدتر ميکنند.
ترشح اسيد معده را افزايش مي دهند.
خطر بيماري هاي التهابي روده را افزايش مي دهند.
با کمبود مس در بدن ارتباط دارند.
احتمال چسبندگي پلاکت هاي خون به يکديگر را بالا ميبرند.
با احتمال افزايش فشار خون، ارتباط جدي دارند.
بر کار کليه ها تاثير نامطلوبي دارند، در نتيجه باعث باقي ماندن مايعات اضافي (ادم) در بدن ميشوند.
از علل ايجاد آلرژي غذايي هستند.
سرعت تشکيل راديکال هاي آزاد در خون را افزايش مي دهند.
ميزان چربي کبد را افزايش مي دهند.
با حالاتي مثل افسردگي، سردرد(ميگرني)، اضطراب، اختلال تمرکز و بيش فعالي، خصوصا در کودکان ارتباط دارند و مقدار آدرنالين خون کودکان (مرتبط با اضطراب) را بالا ميبرند.
حملات افت قند خون را موجب ميشوند.
غذاي اصلي سلولهاي سرطاني در بدن هستند. هر کدام از موارد بالا، حاصل سالها تحقيقات پزشکي گوناگون است که قصد دارند باعث تغيير رفتار هر کدام از ما، براي حفظ سلامت مان شوند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر